PALM PRO 510 BATTERY CCELL® - BLACK MEDVAPE
search
  • PALM PRO 510 BATTERY CCELL® - BLACK MEDVAPE

PALM PRO 510 BATTERY CCELL® - BLACK

33,02 €

PALM PRO 510 -akku CCELL®:ltä - Musta: Koe 510 höyryttelyn vallankumous

Tervetuloa höyryttelyn tulevaisuuteen PALM PRO 510 -akulla CCELL®:ltä tyylikkäänä mustana. Tunnettu yhtenä alan parhaista kynäakuista, PALM PRO on kehittynyt tarjoamaan vertaansa vailla olevan höyryttelykokemuksen. Sen huippumodernin CCELL-tekniikan ansiosta tämä akku on pelinmuuttaja niin aloittelijoille kuin kokeneille höyryttelijöille.

Määrä

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Miksi CCELL-tekniikka on höyryttelyn vallankumous:

Tasainen huokosjako: PALM PRO kehuskelee tasaisella lämmönjaolla, mikä takaa tehokkaan terpeenien atomisoinnin. Tämä varmistaa, että jokainen höyryttelykerta on sileä ja tyydyttävä.

Optimoitu keraaminen koostumus: Parannetun käämimuotoilun ansiosta lämpötehokkuus on huipussaan, parantaen höyryttelykokemustasi.

Edistynyt hapettumista kestävä lämmityskäämi: Tämä ominaisuus takaa tarkan resistanssin, johtaen johdonmukaiseen suorituskykyyn ja tuotteen luotettavuuteen.

Ympäristöystävällinen valmistus: Kestävyyttä silmällä pitäen suunniteltu PALM PRO vaatii kolmanneksen vähemmän käsittelyä vesijärjestelmissä, tehden siitä vihreän valinnan ympäristötietoisille käyttäjille.

Tuotetiedot:

Akun kapasiteetti: 500mAh

Mitat: 2.26H x 1.65W x 0.53D tuumaa (57.5H x 42W x 13.55D mm)

Standardi 510 kierre

10 sekunnin esilämmitystoiminto

Kolme jänniteasetusta: 2.8V, 3.2V, 3.6V

Säädettävä ilmanvirtaus

3-palkin akun tilan LED

Magneettinen liitäntä

Sisäänhengitysaktivaatio

Type-C lataus

Mukauttamisvaihtoehdot saatavilla

Innovatiiviset ominaisuudet:

Ilmanvirran säätö: Säädettävä ilmanvirtauskaulus mahdollistaa tarpeidesi mukauttamisen. Säädä pilvikokoa ja makuvoimakkuutta mieltymystesi mukaan.

Kaikki yhdessä -painike ja näyttö: Helppo pääsy esilämmitykseen, jänniteasetuksiin ja akkutasoihin kaikki yhdessä intuitiivisessa painikkeessa ja näytössä.

Käyttäjäystävällinen muotoilu: PALM PRO:n suunnittelu tekee höyryttelystä vaivatonta. Pudota vain kasetti* akkuun, säädä asetuksia ja vedä. *Magneettinen kasettimutteri vaaditaan.

Kolme jänniteasetusta erilaisiin kokemuksiin: Valitse 2.8V intensiivistä makua varten, 3.2V tasapainoista kokemusta varten tai 3.6V tukevaa höyrytuotantoa varten.

Mukautettava ilmanvirtaus: Täysin avoimesta kevyemmille pilville kapeaan avoimeen lämpimälle, tiheälle höyrylle, löydä täydellinen vastus.

10 sekunnin esilämmitys rikkaampien makujen aloittamiseksi: Nauti rikkaista mauista ja täyteläisistä pilvistä kylmässäkin säässä esilämmitystoiminnon avulla.

Mikä on paketissa?

1 x USB-latausadapteri

1 x 510 akku

1 x Magneettinen sovitin

Hanki PALM PRO 510 -akkusi jo tänään!

PALM PRO 510 -akku CCELL:ltä, räätälöi istuntosI maku- ja höyrytasapainosi mukaan. Olitpa sitten aloittelija tai intohimoisesti höyryttelevä, PALM PRO on suunniteltu sopimaan saumattomasti elämäntyyliisi. Tilaa nyt ja ole osa höyryttelyn vallankumousta!

1060210

Video

Click on a thumbnail to load the video

 Reviews

Be the first to write your review !