ROLLING-PAPERS

Tutustu valikoimaamme sätkäpapereita ja löydä suosikkisi.

Vibes Ultra Thin -paperit

Saatavilla king size -koossa, nämä king size slim -paperit tarjoavat parhaan makuelämyksen. Nappaa fiilis!

RAW SLIM ORGANIC KINGSIZE -PAPERIT

RAW Kingsize Slim Organic Rolling Papers on valmistettu puhtaasta hamppusta, joka on kasvatettu luonnonmukaisesti. Hamppupaperi on 100% klooriton ja valkaisematon, mikä antaa sille luonnollisen vaaleanruskean värin. Hybridisekoitus ja valkaisemattomat kuidut tuloksena on ohut, kullanruskea lähes läpinäkyvä savukepaperi. Jokainen paperi on yksilöllisesti vesileimattu Criss Cross -kuviolla, joka auttaa estämään juoksemista ja luo tasaisemmin palavan rullauspaperin.

RAW SLIM BLACK

RAW Black on kaksinkertaisesti painettu extra-hienoksi ohuimmaksi valkaisemattomaksi savukepaperiksi, joka on koskaan tehty. Tämä ainutlaatuinen käsityöpaperi valmistetaan Alcoyssa, Espanjassa, kun kuivat Valencian tuulet tekevät ilmankosteuden optimaalisesti matalaksi. Näiden RAW Black -papereiden ohuus vaatii todellisen Rolling Masterin taitavat kädet.

OCB PREMIUM GOLD SLIM RULLAUSPAPERI

OCB on vanhin ranskalainen sätkäpaperimerkki, ja syy siihen, miksi he ovat olleet yksi suosituimmista merkeistä perustamisestaan 1822 lähtien, on ilmeinen. Nämä ovat superohuita papereita, jotka palavat tasaisesti joka kerta. Hitaasti palava, luonnollinen pellava, 100% luomu, ohut kuin lehti ja luonnollinen arabikumi.

OCB X-PERT SLIM FIT -PAPERIT

OCB:n ohuimmat sätkäpaperit. Extra slim fit, missä jokainen paperi on vesileimattu siten, että se palaa erittäin tasaisesti. Paperit palavat jättäen nolla tuhkaa, lukuun ottamatta ohutta viivaa, joka syntyy paperin reunan karamelisoitumisesta. Xtreme Slime.

Blazy Susan

Ihanteellinen luovuuden käyttöön, King Size -rullauspaperimme ovat täydellinen vaihtoehto, kun tavalliset rullauspaperit eivät yksinkertaisesti riitä. Olipa kyseessä risti tai klassinen kääryle, pinkit King Size -paperimme ovat paras ystäväsi ja niissä on lähes kaksinkertainen määrä papereita teollisuusstandardiin verrattuna, 50 paperia per pakkaus.

Pay Pay

Valmistettu alfalfasta, ja niillä on vaaleanvihreä väri, koska ne ovat valkaisemattomia. Nämä hitaasti palavat savukepaperit ovat sitten kloorittomia, kestäviä ja ilman jälkimakua, tarjoten erittäin miellyttävän tuotteen. Alfalfakuitua käytetään uusiutuvilla energioilla, käyttäen akaasiahartsia arabikumin valmistukseen.

Verve CBD

Niille, jotka suosivat rulliaan CBD:n kanssa, CBD:llä rikastetut Verve CBD -rullauspaperit ovat ihanteellinen ratkaisu. Jokainen kirjanen sisältää 50 lehteä, jotka käyttävät luonnollista kumia liimana. Paperi on CBD:llä rikastettu. Ne tulevat koossa, joka vastaa 1 1/4 standardikokoisia pieniä papereita, joten ne ovat täydellisiä ihmisille, jotka suosivat pienempiä rullia.

ROLLING-PAPERS

Tuotteita yhteensä 29 kpl.

Näytetään 1-29 yht. 29 tuotteesta