• Uusi
THC-JD MANGO KUSH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE WEED THC
search
  • THC-JD MANGO KUSH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE WEED THC

THC-JD MANGO KUSH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

37,15 €

THC-JD MANGO KUSH 1ML 510 CCELL KARTUSSI - EL GRINGO

Kuvaus: Esittelemme THC-JD Mango Kushin, kesäisen trooppisen maun, joka tarjoaa houkuttelevan sekoituksen kypsien mangojen eksoottisesta essenssistä.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 3,71 €
3 10% 11,14 €
10 30% 111,45 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 3,71 €
3 10% Up to 11,14 €
10 30% Up to 111,45 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

THC-JD MANGO KUSH 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

THC-vapaa, parhailla luonnollisilla ainesosilla, puhdasta orgaanista kannabinoideja ja terpeenejä, ilman lisäaineita.

Jokainen erä testataan riippumattomissa laboratorioissa taataksemme 0,00% THC: n ja huippulaatuisen laadun.

THC-JD

Hampun ja marihuanan kasveista tunnetaan yli 100 kannabinoidia, mikä antaa valmistajille runsaasti mahdollisuuksia tutkia ja kehittää uusia kannabisproduktoja. THC-JD eli tetrahydrokannabioctyli on luonnollisesti esiintyvä kannabinoidi (fytokannabinoidi) ja THC-variantti. Vaikka se näyttää rakenteellisesti samankaltaiselta, siinä on avainero: sen hiilivaran pituus tai sivuketju.

THC-JD erottuu erityisesti oktyylisivuketjullaan, joka erottaa sen delta 9 THC: stä. Tämä kahdeksan hiiliatomia pitkä sivuketju sijaitsee linjakaavion oikealla puolella. Pitkät ketjut viittaavat suurempaan sitoutumisaffiniteettiin ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Luonnollisessa muodossaan THC-JD esiintyy äärimmäisen pieninä määrinä, ja sen tuotantomenetelmä sisältää CBD: n muuttamisen lämmön tai kemiallisten katalysaattoreiden avulla.

10-OH

10-OH on hydroksyylipohjainen johdannainen hexahydrokannabinolista, jota esiintyy jälkiä cannabis-kasvissa. Käytännössä se tuotetaan laboratoriossa hydrogenoimalla CBD: tä, terpeenejä tai käyttämällä keinotekoisia mahamehuja. 10-OH syntyy hexahydrokannabinolin hapettumisen seurauksena sytokromi P450: n avulla, jota löytyy pääasiassa maksasta ja joka on keskeinen entsyymi vieraiden aineiden aineenvaihdunnassa.

CCELL

CCELL on suunniteltu tieteellisesti laskettujen tasaisen huokoisuuden ja tasaisen lämmönjakelun kanssa, mikä mahdollistaa laajemman terpeenivalikoiman atomisoinnin ja jopa 34% paremman toimivuuden. Optimoitu keraaminen koostumus ja parannettu kelan suunnittelu paremmalla lämpöhoidolla. Edistynyt hapettumisenkestävä käsittely lämmityskelalle tuottaa tarkemman vastuksen ja 20%: n parannuksen tuotteen tasaisuuteen. Jopa 57% vähemmän haitallisten sivutuotteiden, kuten aldehydien, tuotantoa. Valmistettu vesipohjaisissa järjestelmissä, jotka vaativat kolmanneksen vähemmän käsittelyä.

Vastuuvapauslauseke:

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU: ssa hamppuperäisestä CBD: stä. Pidä ne poissa lasten ulottuvilta. Nämä tuotteet eivät sovi raskaana oleville ja imettäville naisille, aktiivisille ammattiautoilijoille tai raskaiden koneiden käyttäjille. Väärinkäytön tapauksessa suosittelemme riittävää juomista ja syömistä, ja mahdolliset vaikutukset häviävät muutamassa tunnissa. Älä aja moottoriajoneuvoja tai käytä raskaita koneita nauttimisen jälkeen. Tuotteet noudattavat lain nro 167/1998 §5 vaatimuksia ja ne on tarkoitettu teollisuus-, teknisiin ja puutarhakäyttöön. Niitä ei ole tarkoitettu suoraan nautittavaksi tai tupakointiin. Kyseessä on keräilytuote vain. Tuotteet ovat myynnissä vain yli 18-vuotiaille.

3800236001485
 Reviews

Be the first to write your review !