• Uusi
THCH WATERMELON SKITTLEZ 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED
search
  • THCH WATERMELON SKITTLEZ 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED

THCH WATERMELON SKITTLEZ 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO

33,02 €

THCH WATERMELON SKITTLEZ 510 CCELL 1ML PATRUUNA - EL GRINGO

Tervetuloa kokeilemaan THCH:n trooppista väännöstä uusimmassa tuotteessamme: THCH WATERMELON SKITTLEZ 510 CCELL 1ML Patruuna. THCH yhdistettynä makean vesimelonin olemukseen kesäpäivänä.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 3,30 €
3 10% 9,90 €
10 30% 99,05 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 3,30 €
3 10% Up to 9,90 €
10 30% Up to 99,05 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Puhdasta, Luonnollista ja THC-vapaata

Sitoutumisemme puhtauteen on järkkymätön. Tämä patruuna on THC-vapaa, varmistaen laillisen ja päihtymättömän höyryttelykokemuksen. Käytämme vain hienoimpia luonnollisia ainesosia, keskittyen puhtaisiin orgaanisiin kannabinoideihin ja terpeeneihin, ja vältämme tiukasti mitään lisäaineita. Tämä takaa puhtaan, luonnollisen ja aitoa makua tarjoavan höyryttelyn.

Perusteellinen Riippumaton Testaus Takuulaatua Varten

Laatu ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Jokainen erä THCH Green Apple Crunch -patruunoitamme käy läpi tiukan testauksen riippumattomissa laboratorioissa. Tämä perusteellinen prosessi varmistaa, että jokainen patruuna ylläpitää 0,00% THC-tason, lunastaen lupauksemme ylivertaisesta laadusta.

Innovatiivinen THCH ja 10-OH Koostumus

THCH Green Apple Crunch -patruunamme sisältävät THCH:tä, ainutlaatuista kasviperäistä fytokannabinoidia, jota esiintyy luonnollisesti kannabiksessa. Tieteellisen prosessin, jota kutsutaan 'terpenylaatioksi' ja joka käsittää ylimääräisten hiiliatomien lisäämisen CBD-molekyyliin, avulla olemme parantaneet luonnollista kannabinoidiprofiilia. Tuloksena on uusi, pidemmän ketjun molekyyli, joka erottuu ainutlaatuisella koostumuksellaan.

10-OH, toinen avainkomponentti, on heksahydrokannabinolin hydroksijohdannainen. Tyypillisesti esiintyen jälkiä kannabiksessa, tuotamme sen kontrolloidussa laboratorioympäristössä. Tämä sisältää monimutkaisen prosessin CBD:n vetytystä ja edistyneitä tekniikoita luomaan todella ainutlaatuinen tuote.

Edistynyt CCELL Teknologia

Patruunamme on suunniteltu käyttäen viimeisintä CCELL-teknologiaa. Tähän sisältyy:

Tieteellisesti laskettu huokosten jakautuminen ja tasainen lämmönjakautuminen, varmistaen laajan terpeenivalikoiman tehokkaan atomisaation.

Optimoitu keraaminen koostumus ja paranneltu käämimuotoilu suuremman lämmöntehokkuuden saavuttamiseksi.

Edistynyt hapettumista estävä käsittely lämmityskäämillä, parantaen tarkkuutta ja johdonmukaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Valmistettu EU:ssa, THCH Green Apple Crunch -patruunamme on valmistettu hampusta johdetusta CBD:stä. Ne ovat 100% laillisia ja Act No. 167/1998 §5:n mukaisia.

Pidä lasten ulottumattomissa.

Ei sovi raskaana oleville tai imettäville naisille, aktiivisille ja ammattikuljettajille tai raskaiden koneiden käyttäjille.

Väärinkäytön sattuessa syö ja juo; vaikutukset yleensä häviävät muutamassa tunnissa.

Vältä moottoriajoneuvojen tai raskaiden koneiden käyttöä käytön jälkeen.

Tämä tuote on tarkoitettu teollisuus-, tekniseen ja puutarhakäyttöön vain. Sitä ei ole tarkoitettu suoraan kulutukseen tai poltettavaksi, ja se on keräilyesine. Myynti on rajoitettu yli 18-vuotiaille henkilöille.

CORE
3800236001423
 Reviews

Be the first to write your review !