• Uusi
APPLE 8% THCH VAPE 1ml - HERO MEDVAPE WEED THC
search
  • APPLE 8% THCH VAPE 1ml - HERO MEDVAPE WEED THC

APPLE 8% THCH VAPE 1ml - HERO

49,55 €

HERO Vapesin Innovaatio: 8% THCH ja 35% 10-OH Omenan Makuinen Vape

Tutustu kannabinoidihöyryn tulevaisuuteen HERO Vapesin mullistavan 8% THCH ja 35% 10-OH Omenan Makuisen Vapen avulla.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 4,95 €
3 10% 14,86 €
10 30% 148,64 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 4,95 €
3 10% Up to 14,86 €
10 30% Up to 148,64 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

APPLE 8% THCH VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO

Laadukkaan tuotteemme taustalla on edistynyt terpenylaatioprosessi, joka parantaa CBD-molekyyliä lisäämällä siihen ylimääräisiä hiiliatomeja terpeenijohdannaisen avulla. Tämä ainutlaatuinen menetelmä luo THCH:ta, harvinaisen ja erittäin halutun yhdisteen kannabinoidien maailmassa.

Kompromissitonta Laatua

HERO Vapesilla laatu on ykkösprioriteettimme. Teemme yhteistyötä ainoastaan alan johtavien höyryntuottajien kanssa hankkiaksemme parhaat raaka-aineet tuotteisiimme. Valitessasi HEROn, valitset erinomaisuuden ja varmistat, että saat huippulaadukkaan höyryntuotteen.

Tuotteemme valmistetaan huolellisesti parhaista luonnollisista ainesosista, sisältäen puhtaita luomukannabinoidi- ja terpeeniyhdisteitä ilman lisäaineita. Jokainen erä käy läpi tiukan riippumattoman laboratoriokokeen, joka takaa 0,00% THC-pitoisuuden.

Viimeisintä Tekniikkaa Edustava CCELL Teknologia

Nauti johdonmukaisen tasaisesta höyryntuotelaadusta meidän kertakäyttölaitteillamme, jotka on varustettu huippuluokan CCELL-teknologialla. EVO-atomisaattori ylpeilee tieteellisesti laskettua huokoisuuden jakautumista ja tasaisen lämmönjakelun, mikä mahdollistaa laajemman valikoiman terpeenejä tulemasta esiin ja tarjoamalla jopa 34% enemmän makua. Optimoitu keraaminen koostumus ja edistynyt kela-suunnittelu tehostavat lämmön tehokkuutta. Lisäksi lämmityskela käy läpi hapettumiselta suojaavan käsittelyn, tarjoten tarkkaa vastusta ja 20% parannuksen tuotteen tasaisuuteen.

Laiton ja Turvallinen

Voit olla huoleti, kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja ylpeästi valmistettuja EU:ssa hamppupohjaisesta CBD:stä. Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, joten pidä nämä tuotteet lasten ulottumattomissa. Ne eivät sovi raskaana oleville tai imettäville naisille, raskasta konetta käyttäville ammattilaisille tai moottoriajoneuvojen ajamista suunnitteleville. Tuotteemme noudattavat vuoden 1998 lakia nro 167 §5 ja ne on tarkoitettu teollisiin, teknisiin ja puutarhaviljelykäyttötarkoituksiin. Huomaa, että nämä tuotteet eivät ole tarkoitettu suoraan nautittaviksi tai tupakointiin, ja ne ovat saatavilla ainoastaan yli 18-vuotiaille.

3800236001515
 Reviews

Be the first to write your review !