THC-JD VAPE

THC-JD VAPE - Uuden Sukupolven Höyrystystuotteet

Tervetuloa tutustumaan laajaan THC-JD VAPE -valikoimaamme. THC-JD on luonnollisesti esiintyvä fytokannabinoidi ja THC:n muunnelma. Sen rakenteellinen ero on hiiliketjun pituudessa, joka viittaa suurempaan sitoutumiskykyyn ihmisen kannabinoidireseptoreihin. THC-JD:n tuotantomenetelmä perustuu CBD:n muuntamiseen lämmön tai kemiallisten katalyyttien avulla, luoden pidemmän ketjun omaavan molekyylin.

CCELL Vape -teknologia

Kertakäyttöisissä höyrystimissämme on käytössä huippuluokan CCELL-teknologia. Tieteellisesti laskettu huokosten jakautuminen ja tasainen lämmönjako EVO-atomisoijassa vapauttaa enemmän terpeenejä, jopa 34% enemmän. Optimoitu keraaminen koostumus ja edistynyt käämimuotoilu parantavat lämmön tehokkuutta. Käämi on käsitelty hapettumista estäväksi, tarjoten tarkkaa resistanssia ja 20% paremman tuotteen johdonmukaisuuden.

CCELL panostaa jatkuvasti tutkimukseen ja kehitykseen parantaakseen tuotteidensa turvallisuutta. Tuotteemme valmistetaan FDA:n ja RoHS:n sertifioimista raaka-aineista ja ne testataan kattavasti.

Tutustu Monipuoliseen Valikoimaamme

Tarjoamme erilaisia THC-JD kertakäyttöisiä vapeja, makuina muun muassa Hawaiian Snow, Berry Gelato ja Watermelon Zkittles. Lisäksi löydät meiltä THC-JD 510 -patruunat, saatavilla esimerkiksi Green Apple Crunch ja Mango Kush -makuvaihtoehdoilla.

Luonnollinen ja THC-vapaa

Tuotteemme valmistetaan parhaista luonnollisista ainesosista, sisältäen puhtaita orgaanisia kannabinoideja ja terpeenejä ilman lisäaineita. Jokainen erä testataan itsenäisissä laboratorioissa, varmistaen 0.00% THC-pitoisuuden.

Vastuullisuus ja Lainsäädäntö

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppuperäisestä CBD:stä. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville, naisille, aktiivisille kuljettajille tai raskaiden koneiden käyttäjille. Älä aja moottoriajoneuvoja tai käytä raskaita koneita nauttimisen jälkeen. Tuotteemme ovat sopusoinnussa Lain Nro. 167/1998 §5 kanssa. Tarkoitettu teolliseen, tekniseen ja puutarhakäyttöön. Ei suoraan kulutukseen tai tupakointiin. Myynti vain yli 18-vuotiaille.

THC-JD VAPE

Tuotteita yhteensä 27 kpl.

Näytetään 1-27 yht. 27 tuotteesta