THC-H VAPE

Tutustu ainutlaatuiseen THCH-kategoriaamme

THCH on fytorannabinoidi, joka esiintyy luonnostaan pieninä määrinä kannabis-kasvissa. Se voidaan tuottaa lisäämällä ylimääräisiä hiiliatomeja CBD-molekyyliin. Tätä prosessia kutsutaan "terpenylaatioksi", jossa käytetään terpeenijohdannaista. Tämä reaktio luo uuden molekyylin, jolla on CBD:tä pidempi ketju. THCH on huolimatta uutuudestaan jo nyt kysytty kannabinoidi ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta ja sen sanotaan olevan vertaansa vailla.

THC-H-tislaat, joka on puhdistettu uute, voidaan sisällyttää mihin tahansa tuotteeseen, jossa on käytetty muita kannabinoideja. Toistaiseksi tietyt tuotetyypit ovat kuitenkin yleisempiä kuin toiset, kun yritykset lanseeraavat omia THC-H-koostumuksiaan.

Valikoimamme Kertakäyttöisiä THCH Höyryjä

Tarjoamme laajan valikoiman makuja, kuten Hawaiian Snow, Berry Gelato, Pinneapple Express, San Francisco Valley, Skywalker OG, Juicy Apple, Mango Kush, Peach, Super Lemon Haze, Fresh Strawberry ja Watermelon Zkittles.

CCELL-höyrytysteknologia

Käytämme CCELL-teknologiaa kertakäyttöisissä tuotteissamme, mikä takaa tasaisen ja sujuvan käyttökokemuksen. Tieteellisesti lasketut huokosten jakautuminen ja tasainen lämmönjako EVO-atomisoijassa mahdollistavat laajemman terpeenivalikoiman höyrystämisen, mikä tarjoaa jopa 34% enemmän nautintoa. Optimoidut keraamiset kaavat ja edistynyt kelatekniikka parantavat lämmön tehokkuutta. Lämmityskela käy läpi hapettumista estävän käsittelyn, mikä tarjoaa tarkkaa vastusta ja parantaa tuotteen johdonmukaisuutta 20%:lla. CCELL panostaa tutkimukseen ja kehitykseen parantaakseen tuotteidensa turvallisuutta. Tuotteet on valmistettu FDA:n ja RoHS:n sertifioimista raaka-aineista.

Luonnollinen & THC-v

apaa: Tuotteemme on valmistettu parhaista luonnollisista ainesosista, mukaan lukien puhtaat luomukannabinoidit ja terpeenit ilman lisäaineita. Jokainen erä käy läpi tiukat riippumattomat laboratoriotestit, jotka takaavat 0,00% THC-pitoisuuden.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE:

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppuperäisestä CBD:stä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Nämä tuotteet eivät sovellu raskaana oleville ja imettäville naisille, aktiivisille ja ammattiautoilijoille tai raskaan kaluston käyttäjille. Älä aja moottoriajoneuvoja tai käytä raskaita koneita nauttimisen jälkeen. Tuotteet ovat sopusoinnussa lain nro 167/1998 §5 kanssa. Tarkoitettu seuraaviin tarkoituksiin; teollisuus-, tekniset ja puutarhanhoitotarkoitukset. Ei suoraan kulutukseen tai tupakointiin. Tuotteet ovat myynnissä vain yli 18-vuotiaille henkilöille. Tämä on keräilykohde.

THC-H VAPE

Tuotteita yhteensä 28 kpl.

Näytetään 1-28 yht. 28 tuotteesta