Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin ARIZER

Arizer Vaporizers - Air MAX ja Solo II kuivayrttihöyrystimet

Tutustu Arizerin Air MAX kuivayrttihöyrystimeen, joka edustaa uusinta innovaatiota kannettavassa monikäyttöisessä diffuusoriteknologiassa. Tämä laite tuo mukanaan päivitetyt Mukautetut Istuntoasetukset, automaattisen näytön kääntymisen, Tumman tilan, uuden nopeasti lämpenevän keraamisen teknologian, USB-C-latauksen ja suuren kapasiteetin 26650 litiumioniakun. Yli 16 vuoden alan kokemus on valjastettu jokaiseen yksikköön.

Solo II lämpenee nopeasti ja sen uskomaton 3 tunnin akkukesto, sekä Latauksen aikana käyttö -ominaisuus, takaavat keskeytyksettömät istunnot. Kaikista lasinen höyrypolku eristetyllä ilmatiellä tuottaa sileintä ja maukkainta höyryä. Aktivoi luonnolliset terpeeniprofiilit ja maksimoi tehokkuus Solo II Kuivayrttihöyrystimellä.

Valinnan Voima

Säädä ja höyrystä juuri niin kuin haluat Mukautetuilla Istuntoasetuksilla. Käyttäjäystävällinen käyttöjärjestelmä ja helppolukuinen OLED-näyttö antavat sinulle täyden hallinnan napin painalluksella. Aseta lämpötila tarkasti yhden asteen välein, ja Solo II muistaa sen seuraavalla käynnistyskerralla.

Lasi on Selkeä Valinta

Arizerin alkuperäinen Lasikapselijärjestelmä on tunnettu helppokäyttöisyydestään ja helppohoitoisuudestaan. Puhdas borosilikaattilasi, eristetty ilmatie ja täysin lasinen höyrytie parantavat makuja ja terpeenejä. Arizerin patentoitu edistynyt keraaminen lämmitysteknologia yhdistettynä yrttikammion syklonitoimintaan on suunniteltu tehokkaasti uuttamaan eniten irti suosikki kuivayrteistäsi. Kokeile valinnaista Huurrettua Lasista Aroma-putkea (WPA) kolmannen osapuolen lasisen vesibubblerin kanssa voimakkaan vaikutuksen saavuttamiseksi.

Laatu ja Suorituskyky

Arizer on todellinen edelläkävijä höyrystinalalla, perustettu vuonna 2005. Laajalla tutkimustyöllä ja poikkeuksellisella suunnittelulla Arizer on jatkuvasti nostanut rimaa ja asettanut uusia standardeja laadussa ja suorituskyvyssä. Arizer on maailmanlaajuisesti tunnettu tarjoamastaan korkealaatuisista tuotteista kohtuulliseen hintaan, joita tukee alan parhaimpiin kuuluva asiakaspalvelu.

Monet aromaattiset kasvit voidaan höyrystää aromaterapiaan positiivisin tuloksin. Lämmittämällä suosikkiyrttejäsi ja kukkiasi tarkkoihin lämpötiloihin, miellyttävät aromit, terpeenit ja kasviyhdisteet vapautuvat edistämään/parantamaan energisiä tai rentouttavia ympäristöjä.

XQ2 kuivayrttihöyrystin tarjoaa vertaansa vailla olevan monikäyttöisen konvektiolämmittimen, joka tarjoaa kaikki yhdessä - Aromaterapiajärjestelmän, Keräyspussi/Pallojärjestelmän ja Tarvittaessa Suorakäyttöisen + Avustetun Vedon Piippujärjestelmän. Koe, miksi Arizer on Parempi Suunnittelultaan.

MONIKÄYTTÖINEN PÖYDÄLLÄ KÄYTETTÄVÄ HÖYRYSTIN

Kuivayrteille & Aromaterapialle

EDISTYNYT KERAAMINEN KONVEKTIO-LÄMMITIN

Tarkka 1 asteen Lämpötilan Säätö

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ

Suuri ja Helppolukuinen värinäyttö

PÄIVITETYT MUKAUTETUT ISTUNTOASETUKSET

Valinnainen Lämpötilahälytys, Viivekäynnistys, Sammutustaimeri ja Muuta!

KORKEALAATUINEN BOROSILIKAATTILASI

Helppokäyttöinen ja Helppohoitoinen

HUOLELLISESTI HANKITUT KORKEALAATUSET KOMPONENTIT

Koe Miksi Arizer on Parempi Suunnittelultaan

OHJELMOITAVA KAUKOSÄÄDIN

Suuret Napit & Mukautettavat Esiasetetut Lämpötilat

VAIHDETTAVA ILMANSUODATIN

Puhdas Ilma, Sileä ja Maukas Höyry

HILJAINEN 3-NOPEUDET TUULETIN

Lisääntynyt Teho ja Melun Vähennys

MONIVÄRINEN JALUSTA & LÄMMITTIMEN LEDIT

Dynaaminen, Spektri & 8 Värivaihtoehtoa

UUSI & PARANNELTU LISÄVARUSTEET

Erityisesti Suunniteltu Optimoimaan XQ2

VALMISTAJAN TAKUU

Alan Johtava Asiakaspalvelu.

Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta