• Uusi
THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED
search
  • THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED

THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

37,15 €

EL GRINGO THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL-PATRUUNA

Ainutlaatuinen Indica-dominantti Hybridi Kannabisöljy

Tutustu ainutlaatuiseen indica-dominoivaan hybridiin, joka tunnetaan nimellä "Watermelon Skittles". THC-JD WATERMELON SKITTLEZ yhdistää puhtaat luonnolliset ainesosat ja terpeenit ilman lisäaineita, mikä takaa puhtaan ja laadukkaan nautinnon.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 3,71 €
3 10% 11,14 €
10 30% 111,45 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 3,71 €
3 10% Up to 11,14 €
10 30% Up to 111,45 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

THC-JD WATERMELON SKITTLEZ 1ML 510 CCELL CARTRIDGE - EL GRINGO

THC-vapaa ja Luonnonmukaiset Ainesosat

Korkealaatuiset, orgaaniset kannabinoidit ja terpeenit, jotka on valittu huolella. Jokainen erä testataan itsenäisissä laboratorioissa, varmistaen 0,00% THC-pitoisuuden ja ylivoimaisen laadun.

THC-JD: Uusi Tutkimusalue Kannabinoideissa

Yli 100 tunnistetun kannabinoidin joukosta, THC-JD erottuu mielenkiintoisena vaihtoehtona. Se on luonnossa esiintyvä fyto-kannabinoidi ja THC:n variantti, joka erottuu erityisesti sen oktyylisivuketjun pituuden ansiosta. Tämä kahdeksan hiiliatomin ketju lisää THC-JD:n sitoutumisaffiniteettia ihmisen kannabinoidireseptoreihin.

10-OH - Laboratoriossa Tuotettu Derivaatti

10-OH, hexahydrokannabinolin hydroksijohdannainen, esiintyy luonnossa vain jälkiä, mutta sitä tuotetaan laboratoriossa CBD:n, terpeenien tai keinotekoisten maha-entsyymien avulla. 10-OH muodostuu hexahydrokannabinolin hapettumisesta sytokromi P450:n kautta.

CCELL - Tehokkaampaa ja Puhtaampaa Höyrystämistä

CCELL-tekniikka perustuu tieteellisesti laskettuun, tasaiseen huokosten jakautumiseen ja lämmön jakautumiseen, mikä mahdollistaa terpeenien tehokkaamman atomisoinnin ja jopa 34% suuremman tehokkuuden. Kehittynyt hapettumista estävä käsittely lämmityskäämissä parantaa vastuksen tarkkuutta ja tuotteen johdonmukaisuutta.

Vastuullisuus ja Lainsäädäntö

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppupohjaisesta CBD:stä. Tuote ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille, ammattiautoilijoille tai raskaiden koneiden käyttäjille. Väärinkäytön sattuessa suositellaan runsasta juomista ja syömistä; vaikutukset häviävät muutamassa tunnissa. Älä aja moottoriajoneuvoa tai käytä raskaita koneita nauttimisen jälkeen.

Keräilytuote Vain Aikuisille

Tämä tuote on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille. Käyttötarkoitus: teollisuus-, tekniset ja puutarhanhoitotarkoitukset. Ei suoraan nautittavaksi tai poltettavaksi. Tuote on keräilijän kohde-esine.

Huomio: Säilytä lasten ulottumattomissa. Tuote noudattaa lakia nro. 167/1998 §5.

3800236001461
 Reviews

Be the first to write your review !