• Uusi
THCH MANGO KUSH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED
search
  • THCH MANGO KUSH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO MEDVAPE THC WEED

THCH MANGO KUSH 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO

33,02 €

THCH MANGO KUSH 510 CCELL 1ML PATRUUNA - EL GRINGO

Tervetuloa THCH:n trooppiseen käänteeseen uusimman tarjouksemme myötä: THCH MANGO KUSH 510 CCELL 1ML Patruuna. THCH yhdistettynä kypsän mangon olemukseen kesäpäivänä.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 3,30 €
3 10% 9,90 €
10 30% 99,05 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 3,30 €
3 10% Up to 9,90 €
10 30% Up to 99,05 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Puhdas, luonnollinen ja THC-vapaa

Sitoutumisemme puhtauteen on järkkymätön. Tämä patruuna on THC-vapaa, mikä takaa laillisen ja ei-päihdyttävän höyryttelylaadun. Käytämme vain hienoimpia luonnollisia ainesosia, keskittyen puhtaisiin orgaanisiin kannabinoideihin ja terpeeneihin, ja vältämme tiukasti kaikki lisäaineet. Tämä takaa puhtaan, luonnollisen ja autenttisen höyrytyskokemuksen.

Tiukka riippumaton testaus takaa laadun

Laatu ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Jokainen THCH Vihreä Omena Crunch -erämme käy läpi tiukan testauksen riippumattomissa laboratorioissa. Tämä perusteellinen prosessi varmistaa, että jokainen patruuna ylläpitää 0,00% THC-tasoa, pitäen kiinni lupauksestamme ylivertaisesta laadusta.

Innovatiivinen THCH ja 10-OH koostumus

THCH Vihreä Omena Crunch sisältää THCH:ta, ainutlaatuista fytokannabinoidia, joka on luonnollisesti löytyvää kannabiksessa. Tieteellisen prosessin, jota kutsutaan 'terpenylaatioksi' ja joka sisältää ylimääräisten hiiliatomien lisäämisen CBD-molekyyliin, avulla olemme parantaneet luonnollista kannabinoidiprofiilia. Tuloksena on uusi, pidemmällä ketjulla oleva molekyyli, joka erottuu sen erottuvan koostumuksen vuoksi.

10-OH, toinen avainkomponentti, on heksahydrokannabinolin hydroksijohdannainen. Yleensä löytyvänä jälkiäinä kannabiksessa, tuotamme sitä kontrolloidussa laboratorioympäristössä. Tämä sisältää edistyneen prosessin CBD:n vetytymiseen ja kehittyneiden tekniikoiden käyttöön luodaksemme tuotteen, joka on todella ainutlaatuinen.

Edistynyt CCELL-teknologia

Patruunamme on suunniteltu käyttäen uusinta CCELL-teknologiaa. Tämä sisältää:

Tieteellisesti laskettu huokosten jakautuminen ja tasainen lämmönjakautuminen, varmistaen tehokkaan terpeenien atomisoinnin.

Optimoitu keraaminen kaava ja paranneltu kelan suunnittelu suurempaan lämpötehokkuuteen.

Edistynyt hapettumisenkestävä käsittely lämmityskelassa, parantaen tarkkuutta ja johdonmukaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Valmistettuna EU:ssa, THCH Vihreä Omena Crunch -patruunamme on valmistettu hamppuperäisestä CBD:stä. Ne ovat 100% laillisia ja säännösten mukaisia Act No. 167/1998 §5 mukaan.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille, aktiivisille ja ammattiautoilijoille tai raskaiden koneiden käyttäjille.

Väärinkäytön tapauksessa nauti ruokaa ja juomaa; vaikutukset yleensä laantuvat muutaman tunnin sisällä.

Vältä moottoriajoneuvojen tai raskaiden koneiden käyttöä käytön jälkeen.

Tämä tuote on tarkoitettu teollisiin, teknisiin ja puutarhakäyttöihin vain. Sitä ei ole tarkoitettu suoraan kulutukseen tai polttamiseen ja se on keräilyesine. Myynti on rajoitettu yli 18-vuotiaille henkilöille.

CORE
3800236001447
 Reviews

Be the first to write your review !