• Uusi
8% THC-JD + 35% 10-OH SKYWALKER OG - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 8% THC-JD + 35% 10-OH SKYWALKER OG - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

8% THC-JD VAPE SKYWALKER OG INDICA 1ml - EL GRINGO

49,55 €

EL GRINGO THC-JD SKYWALKER OG - Ainutlaatuinen ja Laadukas Valinta

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen THC-JD SKYWALKER OG -tuotteeseen. Tämä tuote yhdistää Skywalker OG:n, joka on risteytys Mazarin ja Blueberry OG:n välillä, ainutlaatuisen koostumuksen. Skywalker OG tunnetaan mausteisesta, yrttisestä maustaan, jossa on maanläheisiä vivahteita. Sen päämakuihin ja tuoksuihin kuuluu diesel, mänty ja mausteiset yrttinuotit.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 4,95 €
3 10% 14,86 €
10 30% 148,64 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 4,95 €
3 10% Up to 14,86 €
10 30% Up to 148,64 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

8% THC-JD + 35% 10-OH SKYWALKER OG - EL GRINGO

Laatu ja Turvallisuus:

Tuotteemme on täysin THC-vapaa, ja se sisältää vain parhaita luonnollisia ainesosia, kuten puhdasta luomukannabinoideja ja terpeenejä, ilman lisäaineita. Jokainen erä on testattu itsenäisissä laboratorioissa taataksemme 0,00% THC:n ja ylivertaisen laadun.

THC-JD:

THC-JD on luonnollisesti esiintyvä kannabinoidi (fyto-kannabinoidi) ja THC:n variantti. Sen erityispiirre on hiiliketjun pituus, joka vaikuttaa sitoutumiseen ihmisen kannabinoidireseptoreihin. THC-JD:ssä on huomattava oktyylisivuketju, joka erottaa sen delta 9 THC:stä.

10-OH:

10-OH on hexahydrokannabinolin hydroksijohdannainen, jota esiintyy luonnollisesti kannabiskasvissa vain jälkiä, mutta käytännössä sitä tuotetaan laboratoriossa vedyttämällä CBD:tä, terpeenejä tai käyttämällä keinotekoisia mahalaukun mehuja.

Vastuuvapauslauseke:

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppuperäisestä CBD:stä. Pidä tuote lasten ulottumattomissa. Tuote ei sovellu raskaana oleville ja imettäville naisille, aktiivisille ja ammattiautoilijoille tai raskaiden koneiden käyttäjille.

Käyttöohjeet:

Jos tuotetta käytetään väärin, juo ja syö riittävästi, mahdolliset vaikutukset laantuvat muutamassa tunnissa. Älä aja moottoriajoneuvoja tai käytä raskaita koneita nauttimisen jälkeen. Tuote on tarkoitettu teollisiin, teknisiin ja puutarhanhoitotarkoituksiin. Ei suoraan nautittavaksi tai poltettavaksi.

Keräilytuote:

Tämä on keräilytuote.

Ikäraja:

Tuotteet ovat myynnissä vain yli 18-vuotiaille.

Tuotteen Ainutlaatuisuus:

EL GRINGO THC-JD SKYWALKER OG on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän makuja ja tuoksuja. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista ainesosista, ja ne on testattu tiukasti, jotta voimme taata parhaan mahdollisen kokemuksen.

Löydä EL GRINGO THC-JD SKYWALKER OG tänään ja koe laadukas, laillinen ja turvallinen tuote, joka on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin asiakkaiden tarpeita.

3800236001294
 Reviews

Be the first to write your review !