• Uusi
search

PEACH 8% THCH VAPE 1ml - HERO

49,55 €

Esittelemme HERO:n PEACH 8% THCH VAPE & 35% 10-OH 1 ml - Paras Persikkavape-maku!

Tutustu THCH:n vertaansa vailla olevaan maailmaan, mullistavaan fytokannabinoidiin, joka esiintyy luonnollisesti vain pieninä määrinä kannabiskasvissa.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 4,95 €
3 10% 14,86 €
10 30% 148,64 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 4,95 €
3 10% Up to 14,86 €
10 30% Up to 148,64 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

PEACH 8% THCH VAPE & 35% 10-OH 1ml - HERO

Valmistettu huippuluokan "terpenylaation" menetelmällä, THCH syntyy lisäämällä ylimääräisiä hiiliatomeja CBD-molekyyliin käyttäen terpeenijohdannaista. Tämä innovatiivinen menetelmä johtaa ainutlaatuiseen, pidemmän ketjun molekyyliin, joka erottaa THCH:n erittäin halutuksi yhdisteeksi kannabinoidien maailmassa.

Laatu, johon voit luottaa

HERO Vapesilla laatu on ehdoton prioriteettimme. Yhteistyömme kattaa vain alan johtavien vape-toimittajien kanssa, jotta voimme hankkia tuotteisiimme parhaat mahdolliset raaka-aineet. Valitessasi HERO:n, valitset tinkimättömän laadun ja varmistat nauttivasi vain parhaasta mahdollisesta höyryttämiskokemuksesta.

Tuotteemme on huolellisesti valmistettu puhtaimmista luonnollisista raaka-aineista, sisältäen orgaanisia kannabinoideja ja terpeenejä ilman lisäaineita. Jokainen erä käy läpi tiukan riippumattoman laboratoriokokeen, taaten 0,00% THC-pitoisuuden.

CCELL Vape -teknologia

Koe johdonmukainen pehmeys käyttäessäsi disposaabeja, kiitos CCELL-teknologian. Tieteellisesti suunniteltu huokosten jakautuminen ja tasainen lämmön jakautuminen EVO:ssa takaavat, että laaja valikoima terpeenejä atomisoidaan, tarjoten jopa 34% enemmän makua. Optimoitu keramiikkaseos ja edistynyt käämintäsuunnittelu parantavat lämmön hyötysuhdetta. Lämmityskäämi on käsitelty kestämään hapettumista, tarjoten tarkkaa vastusta ja 20%:n parannuksen tuotteen johdonmukaisuuteen.

VAROITUS:

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hampusta johdetusta CBD:stä.

Pidä ne poissa lasten ulottuvilta. Nämä tuotteet eivät sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille, aktiivisille tai ammattikuljettajille, eivätkä raskasta kalustoa käyttäville.

Vältä ajamista moottoriajoneuvoilla tai raskasta kalustoa käyttöön ottamisen jälkeen.

Tuotteemme ovat lain mukaisia ja tarkoitettu vain teollisiin, teknisiin ja puutarhakäyttöön.

Niitä ei tule käyttää suoraan syötäväksi tai tupakointiin.

Tuotteemme ovat saatavilla vain yli 18-vuotiaille henkilöille.

Tämä tuote on tarkoitettu vain keräilyesineeksi.

3800236001492
 Reviews

Be the first to write your review !