• Uusi
8% THCJD VAPE SATIVA FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE MEDVAPE THC WEED
search
  • 8% THCJD VAPE SATIVA FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE MEDVAPE THC WEED

8% THCJD VAPE SATIVA FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE

57,81 €

RAIKAS MANSIKKA 8% THCJD VAPE

Tervetuloa Raikkaan Mansikan 8% THCJD Vapen maailmaan, Indica-lajike 2 ml puhtautta (0% THC CORE). Löydä aitojen mansikoiden raikkauden makumaailma.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 5,78 €
3 10% 17,34 €
10 20% 115,62 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 5,78 €
3 10% Up to 17,34 €
10 20% Up to 115,62 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Tietoa THCJD:sta:

THCJD on luonnollinen kannabinoidi, joka on läheistä sukua THC:lle, mutta eroaa rakenteeltaan hieman hiilidioksidin hännässä. Tämä rakenteellinen ero tekee siitä erityisen sitoutuvan ihmisen kannabinoidireseptoreihin. Vaikka sitä esiintyy luonnollisesti vain pieninä määrinä, tuotantoprosessimme sisältää tarkasti ohjatun muutoksen CBD:stä lämmön ja kemiallisten katalyyttien avulla, jotta voimme luoda tämän ainutlaatuisen molekyylin, jolla on pitempi hiiliketju.

CCELL Vape -tekniikka:

Käytämme edistyksellistä CCELL-teknologiaa, joka varmistaa tasaisen ja pehmeän höyrynlaadun. Tieteellisesti laskettu huokosten jakautuminen ja tasainen lämmönjako EVO-höyrystimessä mahdollistavat laajemman terpeenien valikoiman, tuoden jopa 34% enemmän makua. Erityisesti suunniteltu keramiikkaseos ja edistyksellinen kela-suunnittelu parantavat lämpötehokkuutta. Lisäksi kuumennuskelat on käsitelty hapettumista vastaan, mikä takaa tarkkuuden ja tuotteen yhdenmukaisuuden parantumisen 20%.

Tuotteen vastuuvapauslauseke:

Kaikki tuotteemme ovat 100% laillisia ja valmistettu EU:ssa hamppuperäisestä CBD:stä. Pidä nämä tuotteet lasten ulottumattomissa. Ne eivät ole tarkoitettu raskaana oleville tai imettäville naisille, aktiivisille ammattilaisille tai raskaita koneita käyttäville. Älä aja tai käytä koneita käytön jälkeen. Tuotteemme noudattavat vuoden 167/1998 §5 lakia. Ne on tarkoitettu ainoastaan teollisiin, teknisiin ja puutarhakäyttöön. Tuotteita ei tule käyttää suoraan syötäväksi tai tupakointiin. Myynti on rajoitettu yli 18-vuotiaille henkilöille. Huomaa, että tämä tuote on keräilykappale eikä tarkoitettu päivittäiseen käyttöön.

CORE
3800236001782
 Reviews

Be the first to write your review !