CBD

Tervetuloa Medvapeen, luotettavaan lähteeseesi laadukkaiden CBD-tuotteiden osalta EU:ssa ja Schengen-maissa. Euroopan unionin tuomioistuimen (EUT) päätöksen mukaan (Asia C-663/18), CBD on laillista EU:ssa ja Schengen-maissa.

Koe upea valikoimamme KANAVAPE Hampun tislaustuotteita, jotka sisältävät CBD:tä, CBG:tä, CBC:tä, CBN:tä ja muita vähemmän tunnettuja kannabinoideja. Ne on rikastettu luonnollisilla terpeeneillä tarjoten parhaan mahdollisen höyryttämiskokemuksen jokaiselle cannabis-connaisseurille! Tuotteemme eivät sisällä leikkausaineita, PG:tä, VG:tä, MCT:tä tai muita lisäaineita. Niissä on 0% nikotiinia ja 0% THC:tä.

Koe GOLDEN BUDS -kannabinoidiemme vahvistamat vape-kasetit, jotka valmistetaan hamppuperäisestä full-spectrum CBD:stä ja luonnollisista terpeeneistä, jotka on peräisin suosikkicannabis-kannoistasi. Herkullisten luonnollisten terpeenien ansiosta kaikki maut sekoittuvat täydellisesti tarjoten miellyttävän makuelämyksen.

Tutustu Mr. Nice ja Shantibaba vape-tuotteisiimme, jotka valmistetaan EU:ssa hyväksytyistä hamppukannoista. Tuotteemme ovat laillisia kaikissa EU- ja Schengen-maissa, eivätkä ne sisällä nikotiinia tai THC:tä. Tuotteet eivät sisällä nikotiinia. Tämä tuote on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaiden käyttöön ja ostoon. 

Vastuuvapauslauseke

Huomio: Jos olet alle 18-vuotias, raskaana, imetät, kärsit jostakin lääketieteellisestä tilasta, käytät lääkkeitä tai sinulla on tunnettuja allergioita, ota yhteys lääkäriisi ennen tuotteidemme käyttöä. Pidä ne lasten ulottumattomissa, nämä eivät ole ravintolisä eivätkä ne ole tarkoitettu ehkäisemään tai parantamaan sairauksia. Älä ylitä 70 mg CBD:n päivittäistä annosta. 

On huomattava, että näitä tuotteita ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään mitään sairauksia. Kaikki täällä esitetty tieto ei ole tarkoitettu korvaamaan tai vaihtoehtona terveydenhuollon ammattilaisten antamille tiedoille. Medvape ei tee terveysväitteitä tuotteistamme, paitsi ne, jotka EFSA on virallisesti hyväksynyt, ja suosittelee keskustelemaan terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ennen tuotteidemme käyttöä. On erittäin tärkeää, että raskaana olevat, imettävät, kroonisesti sairaat, vanhukset keskustelevat näiden tuotteiden käytöstä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Sinun on oltava 18-vuotias tai vanhempi vieraillaksesi tällä verkkosivustolla ja/tai ostaa tuotteita. Toimitamme diskreetisti suoraan ovellesi 24 tunnissa. Koe Medvapen maailma jo tänään.

CBD

Tuotteita yhteensä 86 kpl.

Näytetään 1-86 yht. 86 tuotteesta