THE M PLUS 2023 DRY HERB VAPORIZER - DYNAVAP MEDVAPE
search
  • THE M PLUS 2023 DRY HERB VAPORIZER - DYNAVAP MEDVAPE

DYNAVAP THE M PLUS 2023 VAPORIZER

81,78 €

Esittelyssä Dynavap M Plus, uusin lisäys Dynavapin tuotevalikoimaan.

Määrä

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

Tämä kuivayrttivaporisaattori sisältää lukuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä pakollisen hankinnan kaikille harrastajille.

Ensimmäinen ilman siipiä oleva kärki lämmön ilmaisuindikaattoreilla mahdollistaa nopeammat lämpenemisajat ja tarjoaa voimakkaan kokemuksen. Kärki on myös 15% suurempi tilavuudeltaan kuin edellinen "M" malli, mikä tarkoittaa, että voit nauttia pidemmistä istunnoista vähemmällä vaivalla.

Dynavap M Plus pystyy lähes täydellisiin uutteisiin yhdellä lämmityssyklillä. Se on valmistettu kokonaan Yhdysvalloissa lääketieteellisestä ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee vaporisaattorista kestävän ja luotettavan. Neliönmuotoinen ilmareikä tekee ilmavirran säätämisestä helppoa ja mahdollistaa mukautetun kokemuksen.

Säädettävän koon ansiosta voit säätää kammion kokoa tarpeidesi mukaan, varmistaen täydellisen istuvuuden joka kerta. "Pivot" tyylinen vipu mahdollistaa saumattoman manuaalisen ilmavirran hallinnan, antaen sinulle täydellisen kontrollin istuntosi yli.

Parannettu ote vahvalla tunnokkaalla, tekstuuripintaisella viimeistelyllä tekee Dynavap M Plus:sta helpon käsitellä ja mukavan käyttää. Annostelukammio toimii myös sisäänrakennettuna myllynä, tehden yrttien valmistelusta helppoa liikkeellä ollessa.

Kartiomainen suukappale istuu tiiviisti 10mm naispuolisiin vesikappaleiden aukkoihin, varmistaen sileän ja nautittavan kokemuksen.

Kaiken kaikkiaan Dynavap M Plus on paras kuivayrttivaporisaattori vihreille ja ruskeille materiaaleille, tarjoten vertaansa vailla olevaa makua ja tehokkuutta. Edistyneillä ominaisuuksillaan ja kestävällä rakenteellaan Dynavap M Plus on pakollinen hankinta kaikille kuivayrttien ystäville, jotka etsivät ultimaattista höyrystyskokemusta.

Medvape tarjoaa 24 tunnin toimituksen kotiovellesi DHL Expressin kautta. Vain Medvapessa. Tilaa vaporisaattorisi ennen kello 12:00 päivällä, valitse DHL Express -toimitus ja saat toimituksen seuraavana päivänä. Toimitukset koko Eurooppaan ja maailmanlaajuisesti.

VCM 853-73-15-00.e
 Reviews

Be the first to write your review !